Salasanojen turvallisuuden tarkistaminen

Saatavilla vain Kaspersky Premiumissa.

Internet-tilisi ovat vakavassa vaarassa, jos niillä on epäyksilöllisiä tai heikkoja salasanoja (esim. qwerty tai 12345) ja jos salasanat perustuvat helposti arvattaviin tai hankittaviin tietoihin (esimerkiksi sukulaisten nimet tai syntymäpäivät).

Kaspersky-sovelluksen avulla voit nopeasti tarkistaa, kuinka monimutkaisia salasanasi ovat ja käytetäänkö samaa salasanaa useammalla kuin yhdellä tilillä.

Voit tarkistaa salasanan turvallisuuden seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Valitse Yksityisyys-osio.
  3. Tee Salasanaturvallisuus -kohdassa jokin seuraavista:
    • Valitse Lataa, jos Kaspersky Password Manager ei ole vielä asennettu. Painikkeen nimi voi olla Aloita tai Avaa, jos Kaspersky Password Manageria ei ole määritetty, jos se on vanhentunut tai yhdistetty My Kaspersky -tiliin, joka ei vastaa sitä tiliä, mihin Kaspersky-sovellus on yhdistetty.

Tämän painikkeen napsauttaminen käynnistää Kaspersky Password Managerin asennuksen. Noudata ohjatun toiminnon ohjeita.

• Valitse Tarkista, jos tarkistusta ei ole vielä suoritettu.
    • Valitse Lisätiedot, jos tarkistusta ei ole vielä suoritettu.

Tarkistustulokset näkyvät Salasanaturvallisuus -kohdassa useisiin turvallisuusluokkiin luokiteltuna.

Lisätietoja salasanan tarkistuksista on kohdassa Kaspersky Password Manager -ohje.